Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Modtagelse på rådhuset i Grenaa

Rådhuset i Grenaa er første stop på regentparrets rute i byen.

De bliver kørt til rådhuset fra havnen, og vil på kommunens hovedsæde få lejlighed til at hilse på kommualbestyrelsens medlemmer i rådhusets smukke rådssal, hvor regentparret og politikerne desuden bliver budt på et lille glas, når borgmester Jan Petersen har holdt en tale for de kongelige gæster og overrakt kommunens gave, som består af en mængde produkter fra Smag Djursland.

Gaven består af blandt andet kaffe, øl, honning, fransk hvidløgspølse, frisklavet limonade, ingefærsyltede hvidløg og meget andet.

Bilelde af indgangspartiet på Grenaa rådhus

Rådhuset, som er opført i røde mursten, er typisk for de nye administrationsbygninger, der blev opført i kølvandet på den første store kommunalreform i 1970. Rådhuset er bygget op omkring en vinkelformet forhal, hvorfra to-etages, parallelle fløje er bygget bagud.

Rådhuset, som regentparret skal besøge, ligger midt i Grenaa by og har således en central og markant placering i bybilledet overfor Grenaa Kirke.

Huset danner rammen om det daglige arbejde for en stor del af Norddjurs Kommunes administration, blandt andet direktionssekretariatet, en del af borgerservice-funktionen, udbetalingscenter, Jobcenter, økonomi-afdeling, social-afdeling og flere andre funktioner.

Andre dele af Norddjurs' administration som f.eks. børn- og ungeområdet og kultur- og udviklingsområdet har til huse i administrationsbygningerne i hhv. Glesborg og Allingåbro.

 
Besøg Norddjurs Kommune på Facebook:

Facebook Logo Footer Forside 40Px