Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Dronningens Ferieby

Dronningen er protektor for Scleroseforeningen, og foreningens feriecenter Dronningens Ferieby bliver Majestætens sidste besøg på egen hånd i Grenaa d. 23. maj ca. kl. 15.40 og tyve minutter frem.

Under besøget skal Dronningen blandt andet se et af de gæstehuse, som feriecenteret udlejer, ligesom hun bliver præsenteret for en udstilling om, hvordan Dronningens Ferieby fremadrettet vil udvikle sig. Det skal blandt andet ske gennem et byggeri af en ny aktivitetshal og store fælleshuse og ved at renovere de eksisterende feriehuse.

Dronningens Ferieby ligger i det naturskønne område Fuglsang Plantage ved Grenaa. Feriebyen består af i alt 44 huse, som er indrettet til mindste detalje med henblik på at lette opholdet for bevægelseshæmmede gæster og deres familier. Feriebyen har et fælleshus med bl.a. pejsestue, køkken og mødelokaler, et PC-Netcafehus og en mødesal med plads til 150 gæster.

Billede fra feriebyen

Feriebyen, der kan besøges af alle, er det ideelle ferie- og mødested for mennesker, der på grund af et større eller mindre handicap er begrænsede i deres fysiske udfoldelsesmuligheder. Husene er opført i en smuk stil og i farver, der falder godt ind i den oprindelige natur i plantageområdet.

Børn leger i feriebyen

Feriebyen danner også rammen om en omfattende kursusvirksomhed, som er blevet udbygget efter opførelsen af et auditorium og indretning af mødefaciliteter.

 
Besøg Norddjurs Kommune på Facebook:

Facebook Logo Footer Forside 40Px