Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Dronningen besøger Anholt 2020

H.M. Dronningen besøger Anholt på årets sommertogt.

*Opdateret den 7. april 2020: På baggrund af den aktuelle corona-situation og Statsministerens udmelding om, at forbuddet mod større arrangementer forlænges til og med august måned, er det aftalt med Hoffet, at H.M. Dronningens sommertogt-besøg til Anholt den 3. juni 2020 aflyses, og at man i stedet planlægger at gennemføre besøget i forsommeren 2021. Læs mere i denne pressemeddelelse fra kongehuset*.

Den 3. juni 2020 vil Hendes Majestæt Dronningen aflægge besøg på øen Anholt som led i sit sommertogt. Norddjurs Kommune glæder sig til besøget, og forberedelserne går snart i gang.

Det er netop blevet offentliggjort, at Dronningen besøger øen Anholt i Norddjurs Kommune som led i sit sommertogt. Besøget finder sted onsdag den 3. juni.

Jan Petersen (S), borgmester i Norddjurs Kommune, glæder sig over, at kommunens østligste punkt Anholt bliver en del af årets sommertogt:

”Jeg ser frem til at byde Dronningen velkommen på Anholt. Øen hører til landets mest isolerede øer, knap tre timers sejlads fra Grenaa, men den er hvert et minut af rejsetiden værd. Øen har en storslået og enestående natur og et rigt hverdagsliv for øens borgere og besøgende”, siger borgmesteren.

Forberedelser går i gang

Planlægningen er endnu i en tidlig fase, og det er derfor ikke muligt på nuværende tidspunkt at informere i detaljer om, hvad der konkret skal foregå under besøget.

Programmet forventes at være klart i løbet af foråret og vil herefter blive offentliggjort, hvor øens borgere og interesserede kan se programmet og forberede sig på festligholdelse af Dronningens besøg på øen.

Sidst Norddjurs Kommune og Anholt fik besøg af Dronningen var som led i Regentparrets sommertogt i 2011.

Information om akkreditering tilgår pressen ca. tre uger inden besøget.

For yderligere oplysninger og kommentarer:

Jan Petersen, borgmester i Norddjurs Kommune
Tlf.: 27 85 24 51
Mail: jp@norddjurs.dk

  • Anholt 3
  • Anholt Fra Luften Red
  • Regentpar Ved Fyr Red
 

Pressemeddelse

Læs pressemeddelelse i forbindelse med offentliggørelsen af dronningens besøg på Anholt.

Royalt besøg 2011

Der var også royalt besøg i Norddjurs Kommune i 2011.

Mandag d. 23. maj 2011 aflagde regentparret officielt besøg i Norddjurs, da Kongeskibet Dannebrog anløb Grenaa Havn om formiddagen.

Kommunen fik fornøjelsen af at byde regentparret velkommen igen allerede senere i samme uge, nemlig torsdag d. 26. maj, hvor Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen besøgte Anholt.

Begge de officielle besøg var en del af de kongeliges traditionelle sommertogt.