Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Detailhandelen i Norddjurs under lup

Norddjurs Kommune har fået udarbejdet en analyse af detailhandelen i kommunen.

Formålet har været, at skabe et overblik over detailhandlens omfang og beskaffenhed, samt at give kommunen et værktøj og inspiration til forsat at udvikle detailhandelen.

Analysen, der har været længe undervejs, er udarbejdet af ICP, der har indsamlet data om detailhandlen i hele Norddjurs. Alle butikker er blevet besøgt af medarbejdere fra ICP, som blandt andet har indhentet omsætningstal og registreret butikkernes størrelser.

De indsamlede data er blevet brugt til at indgå i beregninger, hvor omsætningen i kommunens dagligvare- og udvalgsvarebutikker ses i sammenhæng med forbrugspotentialet hos kommunens borgere. Detailhandelsanalysen har givet et godt billede på kommunens handelsbalance.

ICP har stor erfaring med denne type analyser og de har en bred viden om, hvad der i øjeblikket rører sig på detailhandelsområdet. De har derfor kunne give nogle konkrete råd til, hvordan man kan styrke udviklingen i kommunens detailhandel.

Klik på billedet for at læse detailhandelsanalysen (pdf):

Billede og link til Detailhandelsanalyse (pdf)

 

Virk.dk

Virk Logo _180px

Med Virk.dk kan du nøjes med at gå ét sted hen, når du skal indberette til myndighederne på vegne af din virksomhed.

Populære løsninger på virk.dk