Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Havets Muligheder – Fremtidens vækst

Kompetenceudvikling af iværksættere og unge virksomheder.

Projektet Havets Muligheder gennemførtes i perioden 2012-2014 og var et kompetenceudviklingsforløb under den specialiserede fokuserede erhvervsservice og medfinansieredes af EU´s socialfond og Region Midtjylland via programmet START midt Accelerator. Projektet havde 124 iværksættere og nye virksomheder i forskellige forløb, alle med sigte på at udnytte havets muligheder i erhvervsøjemed. 

Virksomhedscamp

I forbindelse med projektet afholdt Norddjurs Kommune Erhverv den 11.-12. juni 2014 en virksomhedscamp i Grenaa med spændende oplægsholdere fra bl.a. Malling & Schmidt, Vestas og Dansk Supermarked. Gennem en række oplæg, workshops og netværksmøder fik de deltagende konkrete redskaber til forretningsudvikling, samt mulighed for at skabe nye samarbejder på tværs af brancher.

Campen bød på tre forskellige virksomheds-spor: 

  • Kreative erhverv og oplevelsesøkonomi
  • Fødevarer - dine varer på hylderne
  • Off-shore - krav og muligheder som leverandør

Oplægsholdere og facilitatorer talte Torsten Schmidt - Malling & Schmidt, Lars Nørregaard Olsen - indkøbschef i Vestas, Jens Nielsen - indkøbschef A2Sea, Gitte Brøndum - direktør for food.is.more, Michael Svendsen - indkøbsdirektør i Dansk Supermarked, Anne Thorø Nielsen - Studenterhuset, Nikolaj Sørensen - Tvendehave, Margrete Bak - Karlbak, Lone Thybo Mouritsen - forskningsleder i Havets Hus, Jacob Høj Jørgesen - Delendorff Advisory, Helle Nysted Andersen - Manto

Campen foregik på Kystvejens Hotel i Grenaa og inkluderede gratis overnatning, da projektet er finansieret igennem projekt Havets Muligheder. Deltagelse var dog efter først til mølle-princippet. 

Sagt om Havets Muligheder

"Når en kommune vælger at give sine borgere og virksomheder værktøjerne til at understøtte det lokale erhvervsliv, forstår den hvad kommuner oprindeligt var tænkt som. Nordjurs Kommune har i al væsentlighed vist, at den er fremsynet, professionel og virkelysten ved at sætte salgs- og kommunikationstræning til rådighed for sine borgere og virksomheder. Deltagerne var engagerede og aktive. Nordjurs Kommune var en fremragende sparringspartner for mig og den klare, veldefinerede opgave jeg havde fået. Alle gik fra forløbet med nye brugbare værktøjer og indsigter, og jeg er meget glad for at Nordjurs Kommune valgte SalgsPiloterne til opgaven. Jeg ville ønske, der fandtes flere kommuner med samme indstilling og jeg glæder mig til at udvikle nye forløb sammen med dem".

Citat: Tony Evald Clausen, Salgspiloterne - konsulent på kompetenceudviklingsforløbet Salg i Vandkanten i Havets Muligheder 2012 og 2013.

 
  • Virk.dk kan du få hjælp med dine forpligtelser over for det offentlige.
  • Vidste du, at der er én indgang til erhvervsservice?
    Ring til 70 15 16 18
  • Hos Norddjurs Kommune Erhverv kan alle få gratis sparring til opstart.