Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Genanvendelse

Fokus på det erhvervsmæssige potentiale i genanvendelse.

Ordet ”genanvendelse” får mange mennesker til at tænke på sortering af affald, men genanvendelse er også betegnelsen på et kommercielt forretningsområde i rivende udvikling.

Et forretningsområde med enorme muligheder for kommerciel vækst og øget indtjening, for de virksomheder der formår at udnytte de forretningsmæssige potentialer og samarbejder genanvendelse tilbyder.

En række virksomheder i Norddjurs fokuserer allerede på vækstpotentialet og de mange erhvervsmuligheder i genanvendelse, men potentialet er stort og Norddjurs Kommune vil gerne understøtte endnu flere lokale virksomheder med at komme i gang.

Et af de steder hvor genanvendelse er en del af forretningsområdet, er på og omkring Grenaa Havn, eksemplificeret ved den borerig der pt. holder til i havnen.

De muligheder der ligger for genanvendelse af off-shore området, matcher såvel Norddjurs Kommunes produktionsvirksomheder, som de erfaringer der gjort fra Anholt Havmøllepark.

 
  • Virk.dk kan du få hjælp med dine forpligtelser over for det offentlige.
  • Vidste du, at der er én indgang til erhvervsservice?
    Ring til 70 15 16 18
  • Hos Norddjurs Kommune Erhverv kan alle få gratis sparring til opstart.