Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Erhvervsservice

En fleksibel erhvervsservice i dialog med erhvervet

Aktiv erhvervsservice

Norddjurs Kommune arbejder målrettet med at fremme en glidende myndighedsbehandling.

Har en virksomhed planer om produktionsudvidelser eller ændringer, som kræver en byggetilladelse, miljøgodkendelse, lokalplan, med videre, bliver der hurtigst muligt afholdt et møde mellem virksomheden og de involverede myndigheder. Her drøftes virksomhedens overvejelser over en kop kaffe.

Virksomheden kan således få en ide om, hvilke oplysninger som er nødvendige for at opnå de fornødne tilladelser. Derved kan virksomheden begynde produktionen uden de forsinkelser, der ellers ville kunne opstå på grund af manglende oplysninger i en sag.

Kontakt Norddjurs Kommune

Norddjurs Kommune anbefaler, at virksomheder tager kontakt til Erhverv og Miljø i god tid, så myndighedsbehandlingen kan planlægges bedst muligt.

Så snart du er klar til at offentliggøre dine forventninger og ønsker til virksomhedens fremtidige udvikling, eller overvejelser om forestående produktionsudvidelser eller -ændringer, kontakter du Erhverv- og miljøafdelingen evt. via den sagsbehandler, du kender i forvejen eller:

Erhverv og miljøchef Ulrik Christensen, uc@norddjurs.dk, tlf. 89 59 40 46.

Vi sørger for at sætte det hold af sagsbehandlere, der bedst kan guide dig igennem myndighedsbehandlingen af dit projekt.

Hvis du ønsker øvrig assistance i forbindelse med din virksomhed, kontakt Norddjurs Kommune Erhverv på tlf. 70 15 16 18 eller på hak@norddjurs.dk.