Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Telebybus

Her kan du læse om telebybussen i Grenaa midtby.

Ekstra stoppested pga. COVID-19 og vacciner

Hjemmeboende borgere i målgruppen 85+ vaccineres lige nu i Grenaa Idrætscenter.

Mange benytter telebybussen for at komme dertil, og derfor er der ekstraordinært indlagt et stoppested ved svømmehallen, så der ikke er langt at gå for gangbesværede.

Hvis du har bruge for telebybussen, så skal du ringe efter den på tlf. 60 21 77 60 senest 35 min. før du skal bruge den.

I telefonen aftaler du med chaufføren, hvilket stoppested du skal hentes ved senest 35minutter før afgang.

Ofte vil du opleve en kortere ventetid, da chaufføren vil forsøge at tilpasse ruten efter hvor og hvornår, der er passagerer til turene.

Du kan altid tage telebybussen på hverdage fra Grenaa Trafikterminal hver ½ time i tidsrummet kl. 9.07 til kl. 14.37 uden at bestille den i forvejen

Hvad er en telebybus?

Telebybussen er et tilbud til dig, når den almindelige bybus ikke kører.

Telebybussen kører ligesom den almindelige bybus fra stoppested til stoppested, men uden fast rute eller afgangstidspunkt. Telebybussen kører efter behov, og bliver derved et fleksibelt tilbud til dig, når almindelige bybus ikke kører.

Hvordan bruger jeg telebybussen?

Når du skal bruge telebybussen, så ringer du efter den på tlf. 60 21 77 60 senest 35 min. før du skal bruge den.

I telefonen aftaler du med chaufføren, hvilket stoppested du skal hentes ved senest 35minutter før afgang. Ofte vil du opleve en kortere ventetid, da chaufføren vil forsøge at tilpasse ruten efter hvor og hvornår, der er passagerer til turene.

Du kan tage telebybussen på hverdage fra Grenaa Trafikterminal hver ½ time i tidsrummet kl. 9.07 til kl. 14.37 uden at bestille den i forvejen.

Skal du længere end Grenaa centrum eller til andre stoppesteder, end dem der findes på kortet eller på tidspunkter, hvor hverken telebybussen eller bybus kører, kan du benytte dig af Flextur (eksternt link til Midttrafik).

Hvor finder jeg køreplaner?

Telebybussen kører ikke i fast rute, men er tilpasset til dit behov og dit mål med rejsen. Frem til den 26. juni 2021 kan du benytte dig af telebybussen  på følgende tidspunkter:

Hverdage: 9.07 -14.37. Afgang hver ½ time fra Grenaa Trafikterminal.

Leder du efter bybussens kørerplaner, så kan du finde dem her.