Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Mobilitet

En god mobilitet er altafgørende for at borgernes liv kan hænge sammen og at virksomheder kan drive forretning. Norddjurs Kommune arbejder på at forbedre mobiliteten i kommunen indenfor en række forskellige områder.

På de følgende sider beskriver vi, hvordan vi arbejder med mobilitet i Norddjurs Kommune i forhold til f.eks. kollektiv trafik, veje og nye mobilitetsløsninger. 

Kollektiv trafik og Taxi

Vil du finde skolebuskøreplanerne eller anden info om busser, flextrafik og taxi i Norddjurs Kommune, kan du følge dette link eller klik på linket til venstre. 

Mobilitetspulje 2021

Der findes mange mobilitetsløsninger, som kan give en bedre, billigere, sundere, grønnere eller sjovere mobilitet end den traditionelle bil-, bus- eller flextrafiktransport.

Derfor har Norddjurs Kommune oprettet en mobilitetspulje, som borgergrupper i Norddjurs Kommune kan søge. 

Samkørsel

Hvis du er interesseret i samkørsel, kan du følge dette link eller klik på linket til venstre, for at læse om Norddjurs Kommunes samarbejde med FDM om samkørsel.

Østjysk supercykelstisamarbejde

Hvis du er interesseret i det østjyske supercykelsti-samarbejde, kan du følge dette link eller klik på linket til venstre.

Norddjurs Kommunes arbejde med mobilitet

Hvis du vil vide mere om, hvordan Norddjurs Kommune arbejder med mobilitet, kan du følge dette link eller klik på linket til venstre.

Grøn transport

Læs mere om Norddjurs Kommunes arbejde med klima herunder grøn transport her