Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Flextrafik (Flextur, Flexbus, Plustur)

Flextrafik (Flextur, Flexbus, Plustur) er kollektiv trafik, som er et supplement til almindelig bustrafik. Flextur og Flexbus kan bruges af alle borgere i Norddjurs Kommune. Plustur forventes at kunne tilbydes i Norddjurs Kommune fra den 1. april 2020

Flextur

Flextur har ikke en fast køreplan. Du bestemmer selv, hvornår du vil hentes, og hvor du vil køres fra og til, fx til svømmehallen, lægen, indkøbscentret eller besøg hos vennerne. Flextur er kørsel fra kantsten til kantsten. Det betyder, at du selv skal komme til/fra bilen.

Flextur kører alle ugens dage i tidsrummet kl. 6.00 – 24.00, undtagen 24. og 31. december.

Prisen i Norddjurs Kommune er 7 kr. per km (min. 35 kr.). Man kan betale via Midttrafiks app, på Midttrafiks penge eller kontant til chaufføren.

Fra den 1. januar 2020 er det blevet muligt for borgere i Norddjurs Kommune at køre med Norddjurs Kommunes flexturtakst på 7 kr. per km til Randers Sygehus, som er oprettet som en specialadresse. Før skulle man betale Randers Kommunes takst på 14 kr. per km. Læs mere her: https://www.midttrafik.dk/flextrafik/flextur/hvad-koster-en-flextur/norddjurs/

Flexbus

Flexbus er en del af den kollektive trafik ligesom almindelig buskørsel. En Flexbus kører fra og til stoppesteder, og efter de tider, der er angivet i køreplanen. Flexbus kører kun, når du bestiller den. Rute 213 og 352 har f.eks. enkelte Flexbus-afgange. Flexbus er markeret med et ”T” i køreplanen.

Prisen på Flexbus er den samme som almindelig bustakst. Man kan betale med enkeltbillet, klippekort og pendlerkort købt i Midttrafik app, pendlerkort på rejsekort, rejsekort med pendlerkombi, Ungdomskort og skolekort. Man kan også betale kontant (i lige penge) til chaufføren ved turens start.

Plustur

OBS! Plustur er endnu ikke et tilbud i Norddjurs Kommune. Norddjurs Kommune har godkendt Plustur, og det forventes at kunne tilbyde Plustur fra den 1. april 2020

Plustur er et bindeled, når der er for langt til anden kollektiv transport. Plustur kører dig fra din adresse til stoppestedet – eller omvendt.

Din Plustur koster altid 22 kr. Du betaler for din Plustur med betalingskort. Resten af din bus eller togrejse betaler du som normalt fx med rejsekort eller Midttrafik app.