Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Kollektiv trafik og taxi

Læs om flextur, taxikørsel, Norddjurstrafik og lokale ruter i Norddjurs Kommune. Se evt. i menuen til venstre.

Coronavirus påvirker Norddjurs Kommunes drift

Fra mandag den 23. marts og frem lukker den normale skolekørsel ned som følge af covid-19-situationen og erstattes foreløbigt af en beredskabsplan, hvor man i stedet skal bestille bussen. Når kommunens folkeskoler  åbner igen, vil den ordinære skolekørsel igen træde i kraft.

Man kan kun bestille eksisterende afgange på eksisterende ruter 1 til 21 i de nedenstående køreplaner. Når turen bestilles, skal man oplyse, hvilken rute og hvilken afgang, der bestilles.

Turen bestilles direkte hos Herning Bilen på telefon 51 58 49 99. Herning Bilens bestillingstelefon er åben fra kl. 5.30 og 15.00 på hverdage. Kørslen foretages mellem kl. 06.15 og 16 40 på hverdage.

Kørslen er som altid gratis.

Flextrafikken fortsætter, men med småændringer - læs mere her - eller klik i undermenuen til venstre.

Læg mærke til, at situationen kan ændre sig i forhold til myndighedernes håndtering af covid-19. Norddjurs Kommune følger Midttrafiks vejledninger vedrørende den kollektive trafik under covid-19-krisen.

Blandt andet at forbuddet mod forsamlinger ikke gælder kollektiv trafik. Men følg myndighedernes anbefalinger om at tage hensyn, hold afstand, rejs uden for myldretid og rejs ikke, hvis du er syg eller formoder du er smittet.

Læs mere hos Midttrafik: https://www.midttrafik.dk/coronavirus-covid-19/ (eksternt link)


Norddjurstrafik

Norddjurstrafik er et tilbud til kommunens borgere og gæster om kollektiv busbefordring inden for kommunen. Ruterne er planlagt efter befordring af transportberettigede elever til folkeskolen og er udarbejdet efter gældende lovgivning om befordring.

Køreplanen er gældende for perioden fra den 12. august 2019 til den 26. juni 2020 (klik på nedenstående billede for at tilgå køreplanen, åbner i ny fane). Dog er der beredskabsplan fra den 23. marts 2020 indtil skolerne åbner igen, hvor afgangene skal bestilles på tlf. 51 58 49 99.

.

Forsidebillede Koereplan

Har man input eller bemærkninger, så skriv til kollektivtrafik@norddjurs.dk, så kigger vi på henvendelsen hurtigst muligt.

Lokaltrafikken - kun skoledage - er samtidig et supplement til Midttrafiks regionale ruter.

Klik på det ønskede rutenr. for at se køreplanen (åbner pdf i nyt vindue):

120   Århus - Rønde - Kolind - Grenaa
122 Århus - Rønde - Grenaa
211 Randers - Ørsted - Udbyhøj
212 Randers - Auning - Ryomgård - Kolind - Ebeltoft
213 Randers - Allingåbro - Vivild - Fjellerup - Glesborg - Grenaa
214 Randers - Auning - Ryomgård - Grenaa
319 Hornslet - Auning - Allingåbro - Ørsted
351 Grenaa - Ebeltoft
352 Ryomgård - Glesborg - Bønnerup - Grenaa

Færger

I Norddjurs Kommune findes følgende færger:

Kollektiv Trafik Råd

Kollektiv Trafik Råd i Norddjurs Kommune blev etableret i 2012.

<>Rådet har til formål at rådgive og vejlede politikere i kommunen og fremme en effektiv kollektiv trafik i Norddjurs Kommune samt styrke samarbejdet mellem de deltagende parter.