Aktuelle offentliggørelser

Lovpligtige offentliggørelser på vej- og trafikområdet offentliggøres her.

Høring af revision af torve- og gaderegulativ og af af regulering af musikarrangementer

Efter miljø- og teknikudvalgets møde torsdag den 22. august sender udvalget hermed to sager om regulering af musikarrangementer og revision af torve- og gaderegulativ for Norddjurs Kommune i høring.

Vejbyggelinje og Adgangsbegrænsning: Energivej og Industrivej, Auning

Norddjurs Kommune påtænker at træffe bestemmelse, at der på ejendomme, der grænser op til Energivej og Industrivej i Auning, pålægges vejbyggelinje og adgangsbegrænsning.

Nedlæggelse af vej på matr. nr. 7ae Hedegård By, Glesborg

Ejeren af matr. nr. 7ae Hedegård By, Glesborg har søgt om tilladelse til at nedlægge den private fællesvej over ejendommen. Vejstrækningen er en del af en vej mellem Tranehusevej og Kastbjergvej.

Find vej til de tre administrationsbygninger:

Besøg Norddjurs Kommune på Facebook:

Facebook Logo Footer Forside 40Px