Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Kommunikationshjælpemidler

Problemer med at se, høre, tale eller skrive?

Hvis du har problemer med at kommunikere med din familie og venner, eller du ikke længere kan læse avisen, kan det være, dine problemer kan afhjælpes med et hjælpemiddel.

Hvem kan jeg kontakte?

Hvis du vil vide mere eller søge om et hjælpemiddel, kan du kontakte kommunens visitationsafdeling på telefonnummer 89 59 21 10.

Du kan også tage direkte kontakt til hørekonsulent eller synskonsulent på telefon 89 15 86 80. De kan komme med forslag til hjælpemidler, som kan afhjælpe lige netop de problemer, du står med i dagligdagen. 

Hvis du har problemer med at vedligeholde dine høreapparater, kan du få hjælp ved Norddjurs Kommunes hørevejleder. Læs mere om hørevejledning og høreomsorg her.

Støtte til høreapparater kræver henvisning fra ørelæge. Det er de offentlige og private høreklinikker som udleverer apparaterne og der skal ikke længere søges om tilskud i kommunen.

Du kan læse mere i Sundhedsstyrelsens folder om høreapparater.

Hvis du vil vide mere om hjælpemidler, kan du læse mere på hjælpemiddelbasen.

Læs også mere om kommunens tilbud om specialundervisning til borgere med kommunikationsproblemer.