Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Døgngenoptræning Auning

Auning Døgngenoptræningsafdeling er en kommunal institution med 8 pladser.

Alle stuer er store, lyse og med plads til bevægelse.

De er indrettet med seng, sengebord, tøjskab, tv, lænestol og et lille arbejdsbord med tilhørende stole. Der er gratis adgang til internet på afdeling. 

Stuerne indeholder desuden et lille tekøkken med køleskab, udgang til udendørs terrasse samt et badeværelse med vaskemaskine.

Afdelingen har udover 8 stuer, en spisestue/dagligstue med fjernsyn og træningslokaler. I bygningen har vi et dygtigt køkkenpersonale, som laver mad fra bunden til alle måltiderne.

På Auning Døgngenoptræningsafdeling er der ansat sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, fysioterapeuter, samt køkken- og rengøringspersonale og teknisk servicemedarbejder.

Terapeuterne arbejder i dagtimerne på hverdagene. Plejepersonalet arbejder i alle dage hele døgnet.

Vi har et tæt samarbejde med regionshospitaler, bl.a. Hammel Neurocenter, hjerneskadekoordinator, logopæder, visitation og samt alle pleje- og træningstilbud; f.eks. rehabiliteringsteamet der træner med dig i dit eget hjem.

Da vi er et uddannelsessted kan du møde sygeplejerskestuderende og social- og sundhedsassistentelever, samt fysio- og ergoterapeutstuderende.

 

Kontakt Auning døgngenoptræning

Elme Allé 6

8963 Auning

Telefon 89 59 21 81