Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Bostøtte

Bostøtten er tilbage på normal bemanding.

Medarbejdere, der leverer støtte til borgere i eget hjem, skal følge Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger til forebyggelse af smitte.

Aktiviteterne hos borgerne tilrettelægges i henhold til de sundhedsfaglige retningslinjer, som løbende opdateres.

Voksen- og plejeudvalget har afsat en pulje på 1 mio. kr. til aktiviteter, som kan afhjælpe ensomhed hos udsatte og sårbare borgere under covid-19.

Den del af puljen, som vedrører socialområdet, anvendes blandt andet til at styrke bostøtteindsatsen, både i form af fysiske besøg og gennem indkøb af ipads til at understøtte kommunikationen.

 

Pressekontakt

Mathilde Loft Nørgaard
Kommunikationsmedarbejder
Email: mln@norddjurs.dk

Nyheder om coronavirus

Bemærk, at disse nyheder kan være uaktuelle og ikke længere gældende. Dette er særligt vigtigt at være opmærksom på ift. nyheder om test og vaccine. Orienter dig derfor ALTID på Region Midtjyllands hjemmeside ift. aktuel status på test og vaccination.

Covid 19 - tal for Norddjurs Kommune

Følg linket herunder til Statens Serum Institut og se bl.a. antal smittede med Covid-19.

Klik på Norddjurs på kortet for at se tallene og på pil frem/tilbage i samme kort nederst til højre for info om f.eks. antal tests, positivprocenter mm.

Find dit sogn ved at indtaste adresse.