Information til brugere af sygeplejeklinikken

Information til brugere af sygeplejeklinikken om forholdsregler i forbindelse med corona

Der er kun adgang i klinikken efter aftale.

• Hvis du følges med en pårørende eller anden ledsager, skal vedkommende vente uden for sundhedshuset/genoptræningen, mens du bliver behandlet.
  • Du skal holde afstand til andre borgere.
  • Du vil blive informeret om håndhygiejne ved ankomst og efter endt behandling.
  • Vi siger hej med et smil - ikke med et håndtryk.

Vi glæder os til at se dig!

På vegne af personalet i sygeplejeklinikken.

Nyheder om coronavirus

Bemærk, at disse nyheder kan være uaktuelle og ikke længere gældende. Dette er særligt vigtigt at være opmærksom på ift. nyheder om test og vaccine. Orienter dig derfor ALTID på Region Midtjyllands hjemmeside ift. aktuel status på test og vaccination.

Covid 19 - tal for Norddjurs Kommune

Følg linket herunder til Statens Serum Institut og se bl.a. antal smittede med Covid-19.

Klik på Norddjurs på kortet for at se tallene og på pil frem/tilbage i samme kort nederst til højre for info om f.eks. antal tests, positivprocenter mm.

Find dit sogn ved at indtaste adresse.