Delvis genåbning af aktiviteter på daghjem og aktivitetscentre

Nogle aktiviteter på daghjem og aktivitetssteder på sundheds- og omsorgsområdet genåbnes

Følgende aktiviteter er nu genåbnet

• Aktivitetscenteret Posthaven i Grenaa
  • Træning- og Aktivitetscenteret i Auning
  • Dagcenteret Oasen, Hytten og Damhuset.

Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger ift. afstand, mundbind og god håndhygiejne.

Åbning af cafeerne Træningscenter Auning og Posthaven den 9. juni 2021

Mad og drikke købt i cafeen kan nu nydes ved bordene i cafeen.

Følgende retningslinjer skal overholdes:

1. Man skal have gyldigt coronapas og kunne fremvise det (efter test er det gyldigt i 72 timer).
  2. Man skal lade sig registrere med navn og telefonnummer i forhold til eventuel smitteopsporing.
  3. Man skal bære mundbind eller visir (ikke halv-visir), når man går rundt i på centret.
  4. Man skal huske god håndhygiejne samt afspritning af hænder.
  5. Man skal afspritte berøringsflader, kontaktpunkter og toilet efter benyttelse.
  6. Man skal overholde afstandskrav. Siddende 2 m2, stående/gående 4 m2.
  7. Der vil som minimum 1 x dagligt foretages stikprøvekontroller på hvert center. Bliver der fundet ugyldig Coronapas, bliver den enkelte aktivitet lukket ned for en periode.
  8. Har du symptomer på Corona, må du IKKE komme ind på Centrene. Symptomer kan være eks. feber, tør hoste, vejrtrækningsbesvær eller muskelømhed.

Cafeerne kan starte igen fra mandag den 9. juni 2021.

Mathilde Loft Nørgaard
Kommunikationsmedarbejder
Email: mln@norddjurs.dk

Nyheder om coronavirus

Bemærk, at disse nyheder kan være uaktuelle og ikke længere gældende. Dette er særligt vigtigt at være opmærksom på ift. nyheder om test og vaccine. Orienter dig derfor ALTID på Region Midtjyllands hjemmeside ift. aktuel status på test og vaccination.

Covid 19 - tal for Norddjurs Kommune

Følg linket herunder til Statens Serum Institut og se bl.a. antal smittede med Covid-19.

Klik på Norddjurs på kortet for at se tallene og på pil frem/tilbage i samme kort nederst til højre for info om f.eks. antal tests, positivprocenter mm.

Find dit sogn ved at indtaste adresse.