Delvis genåbning af aktiviteter på daghjem og aktivitetscentre

Nogle aktiviteter på daghjem og aktivitetssteder på sundheds- og omsorgsområdet genåbnes.

Følgende aktiviteter er nu genåbnet:

• Aktivitetscenteret Posthaven i Grenaa

• Træning- og Aktivitetscenteret i Auning

• Dagcenteret Oasen, Hytten og Damhuset.

Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger ift. afstand, mundbind og god håndhygiejne.

Følgende aktiviteter er fortsat lukket indtil andet meldes ud:

• Aktivitets- og cafetilbud på Violskrænten Grenå

• Banko og cafetilbud på Plejecenter Digterparken

• Alle øvrige aktiviteter på plejecentre, som involverer andre end plejehjemsbeboere.

Mathilde Loft Nørgaard
Kommunikationsmedarbejder
Email: mln@norddjurs.dk

Nyheder om coronavirus

Bemærk, at disse nyheder kan være uaktuelle og ikke længere gældende. Dette er særligt vigtigt at være opmærksom på ift. nyheder om test og vaccine. Orienter dig derfor ALTID på Region Midtjyllands hjemmeside ift. aktuel status på test og vaccination.

Covid 19 - tal for Norddjurs Kommune

Følg linket herunder til Statens Serum Institut og se bl.a. antal smittede med Covid-19.

Klik på Norddjurs på kortet for at se tallene og på pil frem/tilbage i samme kort nederst til højre for info om f.eks. antal tests, positivprocenter mm.

Find dit sogn her ved at indtaste adresse.