ADHD-foreningen: Gratis forældretræning online

Forebyggelse og Tidlig Indsats og Familiehuset ønsker at gøre opmærksom på at ADHD foreningens online forældretræningsprogram pga. coronasituationen er gjort gratis og tilgængelig for alle.

Forældretræningsprogrammet KiK Nu! er rettet mod forældre til børn mellem 3-9 år med ADHD eller lignende vanskeligheder.

KiK Nu! er baseret på det første danske program med dokumenteret effekt for forældre til børn med ADHD eller lignende vanskeligheder.

Det har blandt andet vist sig at give mere overskud i familierne, bedre relation mellem forældre og barn samt at gøre forældrene mere sikre på deres forældrerolle. Og det gør en stor og vigtig forskel, også lige nu.

Programmet består af 11 moduler á 20 minutters varighed. Her bliver forældrene blandt andet undervist i:

• Positiv kommunikation

• Struktur og faste rammer

• Ros og anerkendelse

• Samarbejde med skole/børnehave

• Konflikt håndtering og forebyggelse

ADHD-foreningen har åbnet for alle modulerne, så alle kan tilgå modulerne gratis. Og helt selv plukke ud, hvilken viden og hvilke redskaber de har brug for lige nu.

Det kunne også være en mulighed, at en familiebehandler eller anden, ser modulerne sammen med forældrene.

• Læs mere om KiK Nu! og hvordan man deltager på adhd.dk

Mathilde Loft Nørgaard
Kommunikationsmedarbejder
Email: mln@norddjurs.dk

Nyheder om coronavirus

Bemærk, at disse nyheder kan være uaktuelle og ikke længere gældende. Dette er særligt vigtigt at være opmærksom på ift. nyheder om test og vaccine. Orienter dig derfor ALTID på Region Midtjyllands hjemmeside ift. aktuel status på test og vaccination.

Covid 19 - tal for Norddjurs Kommune

Følg linket herunder til Statens Serum Institut og se bl.a. antal smittede med Covid-19.

Klik på Norddjurs på kortet for at se tallene og på pil frem/tilbage i samme kort nederst til højre for info om f.eks. antal tests, positivprocenter mm.

Find dit sogn her ved at indtaste adresse.