Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Vielser

Vielser i Norddjurs Kommune i perioden fra den 21. april til og med den 5. maj 2021

Forsamlingsgrænsen i Danmark er 10 personer indendøre i denne periode, og der er krav om at bære mundbind i offentlige bygninger. Grænsen er 25 personer udendørs.

Norddjurs Kommune afholder fortsat vielser på Rådhuset i Grenaa, i administrationsbygningerne i Glesborg og Allingåbro samt i Baunhøj Mølle og Gl. Estrup og på andre ønskede lokationer efter nærmere aftale.

Norddjurs Kommunes giftefogeder deltager i vielser på max 10 personer inkl. giftefoged indendøre, max 25 personer inkl. giftefoged udendørs, så længe nuværende forsamlingsgrænse er gældende.

Dette gælder for selve vielsen, hvorefter ceremonien afsluttes.

Vi glæder os fortsat til at tage imod jer og jeres gæster på jeres bryllupsdag, og vi håber, at I får en fin og mindeværdig oplevelse.

På grund af forsamlingsgrænsen bedes I venligst overholde følgende retningslinier:

• Ankom max fem minutter før jeres vielse

• Husk, at I og jeres gæster skal bære mundbind under jeres ophold i bygningen, bortset fra den siddende tid under ceremonien i vielseslokalet

 • Forlad venligst Rådhuset/administrationsbygningen efter vielsen, da det ikke vil være muligt at opholde sig her efter vielsen

Hvis myndighedernes restriktioner ændres, opdateres siden her med de til enhver tid gældende retningslinier for vielser.

 

Pressekontakt

Mathilde Loft Nørgaard
Kommunikationsmedarbejder
Email: mln@norddjurs.dk

Nyheder om coronavirus

Bemærk, at disse nyheder kan være uaktuelle og ikke længere gældende. Dette er særligt vigtigt at være opmærksom på ift. nyheder om test og vaccine. Orienter dig derfor ALTID på Region Midtjyllands hjemmeside ift. aktuel status på test og vaccination.

Covid 19 - tal for Norddjurs Kommune

Følg linket herunder til Statens Serum Institut og se bl.a. antal smittede med Covid-19.

Klik på Norddjurs på kortet for at se tallene og på pil frem/tilbage i samme kort nederst til højre for info om f.eks. antal tests, positivprocenter mm.

Find dit sogn her ved at indtaste adresse.