Coronavirus påvirker Norddjurs Kommunes drift

Få overblik over kommunens tiltag og hvor du finder information om coronavirus/COVID-19.

OBS: Man skal ringe til Coronaopsporing, hvis man er smittet med coronavirus (32 32 05 11) eller er nær kontakt (70 20 02 33, tast 2).

Coronavirus påvirker Norddjurs Kommunes drift (opdateres løbende)

Vi vil løbende på områdesiderne opdatere med overordnet borgerrettet information.

Søger du information om konkrete aktiviteter, eller har du spørgsmål til driften på en given institution, opfordrer vi dig til at søge informationen direkte hos eksempelvis den enkelte skole, det enkelte plejecenter, bibliotek, hal eller lignende, som du er i tilknytning til.

Hold dig opdateret på coronasmitte.dk

Hold dig derudover løbende informeret om myndighedernes udmeldinger og retningslinjer blandt andet på www.coronasmitte.dk.

Du kan kontakte os via norddjurs@norddjurs.dk og på 89 59 10 00 indenfor vores åbningstider.

Info about coronavirus in English

FAQ on outbreaks of pneumonia caused by a novel coronavirus (COVID-19).

Gå direkte til specifik information for følgende områder:

Mathilde Loft Nørgaard
Kommunikationsmedarbejder
Email: mln@norddjurs.dk

Covid 19 - tal for Norddjurs Kommune

Følg linket herunder til Statens Serum Institut og se bl.a. antal smittede med Covid-19.

Klik på Norddjurs på kortet for at se tallene og på pil frem/tilbage i samme kort nederst til højre for info om f.eks. antal tests, positivprocenter mm.