Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Revaccination

Sundhedsstyrelsen formoder, at coronavaccinens beskyttende effekt aftager hurtigere hos ældre og/eller svækkede borgere end hos andre grupper i befolkningen.

Den beskyttende effekt af vaccinen aftager også, hvis det er lang tid siden, man er blevet færdigvaccineret.

Er du færdigvaccineret for mere end 6 måneder og 2 uger siden, og er du mellem 65 og 84 år og/eller i særlig risiko for at få et alvorligt forløb med coronavirus, anbefaler Sundhedsstyrelsen, at du lader dig revaccinere mod coronavirus med et 3. stik.

Når der er gået 6 måneder og 2 uger, siden at du afsluttede dit første vaccinationsforløb mod coronavirus, vil du modtage en invitation i din e-Boks eller per brev til revaccination med 3. stik.

Det er frivilligt, om du tager imod tilbuddet om revaccination.

 

Nyheder om coronavirus

Bemærk, at disse nyheder kan være uaktuelle og ikke længere gældende. Dette er særligt vigtigt at være opmærksom på ift. nyheder om test og vaccine. Orienter dig derfor ALTID på Region Midtjyllands hjemmeside ift. aktuel status på test og vaccination.

Covid 19 - tal for Norddjurs Kommune

Følg linket herunder til Statens Serum Institut og se bl.a. antal smittede med Covid-19.

Klik på Norddjurs på kortet for at se tallene og på pil frem/tilbage i samme kort nederst til højre for info om f.eks. antal tests, positivprocenter mm.

Find dit sogn ved at indtaste adresse.