Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Brug af værnemidler

Alle medarbejdere i Norddjurs Kommune bliver løbende opdateret på, hvilke anbefalinger Sundhedsstyrelsen udstikker for brug af værnemidler

Det er disse anbefalinger, der følges.

Det betyder, at der forud for hvert eneste besøg, der leveres af vores medarbejdere, er sket en faglig vurdering fra deres side på, om der er forhold, der kræver ibrugtagning af diverse værnemidler.

Det betyder også, at der ikke anvendes værnemidler som masker i det almindelige møde mellem mennesker. Værnemidler anvendes i særlige situationer.

Borgere med luftvejssymptomer vil kunne opleve at blive bedt om at bære værnemidler - så som maske.

Som borger eller pårørende vil man også kunne opleve, at personalet ud over den vanlige uniform kan have forskellig ”påklædning” ved forskellige besøg afhængig af, hvilken opgave, der skal løses.

Som besøgende anbefaler vi, at du bærer maske, hvis det ikke er mulig at holde mindst 2 meter afstand til pårørende og personale.

Er der konstateret smitte med coronavirus i et hjem, vil evt. pleje altid foregå med særlige værnemidler. Der vil altid være kontakt til Styrelsen for patientsikkerhed.

Hvis man som borger eller pårørende undrer sig over vurderingen, er man altid velkommen til at spørge personalet.

 

Nyheder om coronavirus

Bemærk, at disse nyheder kan være uaktuelle og ikke længere gældende. Dette er særligt vigtigt at være opmærksom på ift. nyheder om test og vaccine. Orienter dig derfor ALTID på Region Midtjyllands hjemmeside ift. aktuel status på test og vaccination.

Covid 19 - tal for Norddjurs Kommune

Følg linket herunder til Statens Serum Institut og se bl.a. antal smittede med Covid-19.

Klik på Norddjurs på kortet for at se tallene og på pil frem/tilbage i samme kort nederst til højre for info om f.eks. antal tests, positivprocenter mm.

Find dit sogn ved at indtaste adresse.