Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Information til turister

Turister i Danmark skal kende de danske anbefalinger for at undgå smitte med ny coronavirus.

Sundhedsstyrelsen har i en ny pjece og på plakater samlet den information om ny coronavirus, som turister skal bruge, når de kommer til Danmark.

Det handler både om de generelle råd for at mindske smittespredning med ny coronavirus, samt hvad turister skal gøre, hvis de bliver syge. 

Det er vigtigt at sikre, at turister der kommer til Danmark er opmærksomme på vores anbefalinger om, hvordan man undgår smitte, og samtidig give dem viden om, hvad de skal gøre, hvis de får symptomer, der giver mistanke om COVID-19.

Derfor samles al information til turister i en pjece, ligesom der er lavet plakater med de samme budskaber, som kan hænges op de steder, hvor turister færdes.

Det kan fx være ved de danske grænser, på hoteller og på campingpladser.

Read about COVID-19 in several languages

On the homepage of the Danish Health Authority you may find the answer to some of other questions you might have about novel coronavirus and COVID-19.

You also find information on what you should do if you travel to or from Denmark.

The Danish Health Authority has released information in several languages other than English.

 

Nyheder om coronavirus

Bemærk, at disse nyheder kan være uaktuelle og ikke længere gældende. Dette er særligt vigtigt at være opmærksom på ift. nyheder om test og vaccine. Orienter dig derfor ALTID på Region Midtjyllands hjemmeside ift. aktuel status på test og vaccination.

Covid 19 - tal for Norddjurs Kommune

Følg linket herunder til Statens Serum Institut og se bl.a. antal smittede med Covid-19.

Klik på Norddjurs på kortet for at se tallene og på pil frem/tilbage i samme kort nederst til højre for info om f.eks. antal tests, positivprocenter mm.

Find dit sogn ved at indtaste adresse.