Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Område Ørsted - Bofællesskaberne Skovvang og Kærvang

Her kan du læse mere om mulighederne i bofællesskaberne Skovvang og Kærvang.

To huse - et fællesskab

Område Ørsted består foruden aktivitetshuset Skovly af bofællesskaberne Kærvang og Skovvang. Beboerne er mennesker med forskellige handicaps og psykiske udfordringer samt forskellige funktionsnedsættelser.

Kærvang rummer 18 lejligheder, der er inddelt i tre levegrupper med 6 lejligheder i hver gruppe. Skovvang er et hus med 14 lejligheder, hvoraf to bliver brugt til borgere i aflastning.

Sæt dit præg på Kærvang

Hos både Kærvang og Skovvang har vi fællesstuer, hvor vi hver dag mødes efter arbejde for at spise, snakke og slappe af. På Kærvang har hver lejlighed desuden egen terrasse med mulighed for at lave egen udbygning, alt efter behov. Nogen vælger at lave fælles terrasser for at komme hinanden lidt mere ved, mens andre hellere vil være sig selv.

Hvad du vælger, blander vi os ikke i. Vi tilskynder dog, at du engang i mellem tager med på en af vores ture eller ved festlige lejligheder, for at komme hinanden mere ved.

Vær med til traditionerne på Skovvang

På Skovvang deltager du i, så meget som du kan og vil. Vi har masser af aktiviteter og traditioner året rundt. Vi er stolte af vores hus og netop derfor fejrer vi hvert år husets fødselsdag ved en stort anlagt fest, hvor alle beboere og pårørende er velkomne til at deltage.

Når du selv fylder år, fejres det også med fest og et flag uden for din dør. Op til jul får vi på Skovvang hvert år besøg af vores store hvide bjørn Julius. Julius laver en masse løjer og giver mange gode grin i hele december måned.

Morgen, middag og aften

På både Kærvang og Skovvang kan du altid finde hjælp og svar på svære spørgsmål. Vi har medarbejdere tilknyttet døgnet rundt, så du aldrig står alene med dine udfordringer. Vi går op i, at alle har det hyggeligt i hinandens selskab.

På Skovvang mødes mange af beboerne hver dag efter endt arbejde i husets midtergang og snakker om dagens oplevelser. Pårørende er en stor del af dig eget og vores hverdag. Derfor inviterer vi ofte til fælles arrangementer, så vi bedre kan lære hinanden at kende.

Øvrig information

Styrelsen for Patientsikkerhed har den 31. august 2020 været på tilsyn på bofællesskabet Kærvang. Du kan læse tilsynsrapporten her (pdf)

Kontakt

Afdelingerne kan kontaktes på følgende numre:

Kærvang:

51 33 70 14
29 74 77 58
29 74 77 63

Skovvang:

29 74 77 69
51 64 42 71

Aktivitetscenter:

29 74 77 66
29 74 77 61

Hvis du vil vide mere, kan du besøge www.tilbudsportalen.dk eller kontakte:

Leder:

Annette Bro Rask-Vestergaard
Mail: ABRV@norddjurs.dk
Telefon 23 74 29 58

Afdelingsleder:

Birgitte van der Burg
Mail: bmfvdb@norddjurs.dk
Telefon 23 99 18 38

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev 15.07.2017

Aktivitetsoversigt 2017

Lukkedage 2017 Ørsted Aktivitetscenter

Lukkedage AC Ørsted 2017