Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ålunden

Her kan du læse om mulighederne i bofællesskabet Ålunden.

Her skal du bo

Hos Ålunden yder vi pædagogisk bostøtte, til alle der lever i bofællesskabet. Med en beliggenhed tæt på midtbyen og åen i Grenaa er der masser af muligheder for, at opleve noget. Du er selv herre over hvad du vil, men vi gør en dyd ud af, at lave en masse fælles aktiviteter.


Fuld fart på weekenden

Især i weekenderne flyver ideerne, og snart er vi på vej i bussen med kajakker på slæb. Når dagen går på hæld, samles vi i stuen eller ved billardbordet, hvor dagens oplevelser bliver vendt og drejet. Vi skiftes til at lave aftensmaden i husets store fælleskøkken. Her er det kun fantasien, som sætter grænser for dagens menu. 


Vi hjælper hinanden

Du vil altid kunne få hjælp til hverdagens mange spørgsmål og udfordringer. På Ålunden giver vi dig hjælp til selvhjælp. Dette betyder blandt andet, at du kan forvente følgende:

  • Støtte i eget hjem og med økonomi
  • Støtte til at finde beskæftigelse og fritidsinteresser
  • Hjælp til at bryde isolation og ensomhed
  • Socialt samvær og gode traditioner som binder beboerne sammen
  • Kontakt med kommunen, læge, tandlæge osv.


Kontakt

For yderligere information kan du besøge www.tilbudsportalen.dk eller kontakte leder Mikael Eggert Jørgensen, telefon 93 89 01 90 eller mejo@norddjurs.dk

Ønsker du at læse mere om Boligtilbud for særligt sårbare borgere og serviceniveauet i Norddjurs Kommune, læs kvalitetsstandarden for området her.