Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Team 68

Her kan du læse mere om, hvad vi tilbyder i team 68

Individuelle forløb

Vi tilbyder bostøtte til sindslidende mennesker med somatiske, psykiske og sociale vanskeligheder, der bor i egen bolig i den østlige del af Norddjurs Kommune.

Vi går ind for, at brugernes tilværelse kan ændres gennem individuelle forløb, som tilrettelægges gennem dialog og udarbejdes som handleplaner sammen med brugerne.


Hvordan støtter vi dig bedst?

Det er op til dig, om du har behov for daglig kontakt eller hellere selv vil kontakte os, hvis du har brug for støtte. Vi ser meget på din specifikke problemstilling og behov for indsats både i forhold til hverdagen og i forhold til udvikling af din situation samt sikring af dine sociale rettigheder.

Hvad enten du skal have hjælp til økonomi, aktivitet eller samtale vil vi bistå dig, på så ligeværdig en måde som muligt.


Tillid til hinanden

Tillidsbåndet mellem os som team og dig som bruger er væsentlig, hvis du skulle få behov for at komme til læge eller måske får det dårligt uden, at du nødvendigvis har brug for at blive indlagt.

Derfor er det afgørende, at vi indgår aftaler, så vi ved, hvad vi skal og må gøre, når du får det dårligt. Hvis vi oplever, at du får det dårligt, må vi være ærlige og sige, hvad vi ser og handle efter det.


Deltag i det du kan og vil

For dem som har lyst, er der ofte mulighed for at tage med på udflugter til for eksempel Bønnerup eller Ebeltoft for at få nye fælles oplevelser at dele.

Hvert år har du desuden mulighed for at deltage i en ferietur, hvor du kommer tæt på en række andre mennesker med psykiatriske udfordringer.

Der stilles ikke store forventninger eller forpligtelser til dit engagement, så du kan slappe af og nyde turen.


Kontakt

Du kan finde flere informationer ved at besøge www.tilbudsportalen.dk eller ved at tage kontakt til leder Jan Hoel, telefon 25 39 53 74 eller jth@norddjurs.dk.