Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ørum bo- og aktivitetscenter

Her kan du læse mere om aktivitetstilbuddene i Ørum Bo- og aktivitetscenter

Den gode hverdag

Vores lokaler rummer en række muligheder for både fælles og individuelle aktiviteter. Vi lægger vægt på plads til forskellighed og at det er vigtigt, at alle får en god dag.


Ha' hjertet med!

Varme og medmenneskelighed er grundbestanddele i den faglige specialpædagogiske tilgang her. I aktiveringen møder du ind til duften af frisk kaffe. Vi lægger altid en plan, hvor egne idéer bliver lagt frem, så vi alle kan få noget ud af dagen.

Dåser bliver lavet, letmontageopgaver samles, græsset klippes og malerpenslen stryges. Skilte laves og stole dekoreres. Vi har højt til loftet i mere end en forstand, så du kan udfolde dig og finde mening.


Farverig dag - hver dag

Alle opgaver og aktiviteter i aktiveringen sætter kulør på hverdagen. De ”grønne opgaver” foregår udenfor, hvor græs, hække, ukrudt og have skal passes og plejes.

”Brune fingre” til pedelarbejde og andet håndværk. ”Hvide fingre” til køkkenaktiviteter og ”orange” til de kreative udfoldelser. Opfindsomheden er stor. Sammen finder vi ud af, hvad der bedst passer til dig.


Traditioner

Vi har et stort fælleslokale, hvor vi mødes til årstidstraditioner, holder musikaften eller inviterer til fest. Vi inviterer også til Lucia arrangement og en årlig markedsdag for lokalområdet. Der er tid til masser af frisk luft, bål og godt humør. Vi har plads og respekt for forskellighed.

Vi har drivhus og bålplads på nabogrunden. I kælderen er et godt motionsrum, som kan benyttes som træningsrum eller til fælles aktivitet omkring bordtennis eller billard.


Pædagogstuderende

Hvis du er pædagogstuderende og ønsker at læse om Ørum Bo- og aktivitetscenter praktikbeskrivelsen, henvises der til praktikbeskrivelsen (pdf).

Hvis du vil vide mere, kan du besøge www.tilbudsportalen.dk eller kontakte leder Birte Kousted, telefon 89 59 35 72 eller bik@norddjurs.dk.