Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

NO. 17

Her kan du læse mere om, hvad NO. 17 kan tilbyde

I hjertet af Auning

NO. 17 er et aktivitets- og værested for mennesker med psykiske udfordringer. Vi har til huse i hjertet af Auning lige ud til hovedvejen. Vi har åbent tre dage om ugen, mandag, onsdag og fredag. Både indenfor og udenfor summer området af liv.

Hos os får du mulighed for at dyrke din passion, uden at det går ud over fællesskabet. Vi har cirka 12-15 brugere hver dag.


Vores hus

NO. 17. ligger i en ældre bygning, der tidligere har været anvendt til beboelse. Lokalernes størrelse og indretning skaber en meget hyggelig atmosfære i dagligdagen. Ud til vejen ligger vores lille café, hvorfra der sælges forskellige ting til forbipasserende.

I vores multirum kan du vælge at sy, male eller lave andet, som kan bruges af dig selv eller som gave. Til dig med hang til IT har vi lavet et computerrum, så der er tid til at fordybe sig i de tekniske termer.


Tid til at koble af

Vi har altid fællesspisning til middag, hvorefter vi går hver til sit.

I vores samtalerum har du mulighed for at tale uforstyrret eller tage en lur på sofaen, alt i mens røgen fra vores bålhytte breder sig med vindens hast.

Har du en idé til en ny aktivitet, så hold ikke igen, men giv din mening til kende. Vi er flere der måske har samme interesse.

For yderligere information kan du besøge www.tilbudsportalen.dk eller kontakte leder Jan T Hoel, telefon 25 39 53 74 eller jth@norddjurs.dk.