Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

AUC

Her kan du læse mere om, hvad AUC kan tilbyde.

En hurtig tur rundt i huset

Vi er et aktivitets- og udviklingscenter for mennesker med psykiatriske udfordringer beliggende tæt på Grenaa centrum i en 2 etages bygning med store lyse rum.

Der er forskellige arbejdende værksteder såsom træ, metal, glas, håndarbejde, maleri m.v. Derudover har vi et stort produktionskøkken med tilhørende cafe. Der er lift til 1. sal for gangbesværede.

Dit omdrejningspunkt

Aktivitets- og Udviklings Centret er dynamoen for mange af områdets tilbud og aktiviteter til mennesker med svære psykiske lidelser. På AUC kan du ikke undgå at møde mennesker - og det er også et væsentligt formål med at komme på centret.

Vi inviterer dig til at blive en aktiv del af husets aktiviteter, med respekt for dine muligheder, begrænsninger og formåen.

Fokus på udvikling

På AUC lægger vi vægt på, at mødet mellem dig og de andre brugere giver grobund og lyst til udvikling og forståelse for livets vilkår. Udvikling skal forstås som både en personlig udvikling, en kreativ udvikling og en tilegnelse af ny viden og færdigheder, som du kan gøre brug af i din hverdag.

Alle aktiviteter planlægges i åben dialog mellem medarbejdere og brugere.

Tid til fordybelse og hygge

Caféen fungerer som et socialt omdrejningspunkt i AUC. Alle i huset er velkomne til morgenmad, og det betyder cirka 40 brugere og personale til fælles morgenmad hver dag.

Her kan vi fordybe os i hinandens selskab, mens vi hygger med kaffe og rundstykker.

Hvis du vil vide mere, kan du besøge www.tilbudsportalen.dk eller kontakte leder Jan Hoel på tlf: 25 39 53 74 eller jth@norddjurs.dk.