Hevring Ådal ved Tustrup Dysserne

Med udsigt til fortiden.

Gå ad stien fra Informationshuset ved Stendysserne, kryds Hevring å og stop op ved bænken ved de store træer. Her kan du sidde lidt og se ud over ådalen, som blev skabt, da indlandsisen trak sig tilbage for 15.000 år siden.

Du kan næsten fornemme, at du er på gammel jord. Eller du kan også bare nyde en pause fra hverdagens støj og larm.

Dit blik kan heller ikke undgå stendysserne, som sammen med landskabet bærer vores historie.

Hevring

Affald i naturen

Husk at tage dit affald med dig hjem, når du er ude i naturen.

Affald i naturen ser grimt ud og det er dyrt at få samlet ind

Offentlige toiletter

Der findes over 30 offentlige toiletter i Norddjurs Kommune, så hvad enten du er på gåtur i skoven, på badetur til stranden eller på shoppetur, så er der et offentligt toilet i nærheden.