Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Kyst- og Fjordcentret

Kyst- og Fjordcentret er et aktivitetsbaseret naturformidlingscenter beliggende midt i Naturpark Randers Fjord, kun få meter fra den smukke fjord.

Kyst- & Fjordcentret udfører aktivitetsbaseret naturvejledning på Randers fjord og hele Nordkysten af Djursland. På centret arbejde de efter princippet FNIS – Fingrene Ned I Skidtet.

Kyst- og Fjordcentret er en attraktion for den aktive familie, der har lyst til en dag i naturen med masser af oplevelser. Gennem leg, læring og oplevelser formidler centret naturen i naturen.

Centret har masser af sjove og lærerige aktiviteter både på land og til vands fx en tur i waders, sejlture, vandraketter, naturlegeplads, kanoture, rebslåning, snorkelture, dreje trædrejning, sivfletning, madlavning over bål og i udekøkken og overnatning i shelter og lavvu’er.

Foruden at være et oplevelsesmekka for familier tilbyder Kyst- og Fjordcentret også møde- og selskabsfaciliteter, teambuilding og aktiv læring og oplevelser for børnehaver og skoleklasser fra 0. årgang til ungdomsuddannelser.