Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Rekruttering fra kanten

Sikring af din fremtidige arbejdskraft og samtidig tage ansvar for, at mennesker på kanten af arbejdsmarkedet får en fod indenfor.

Når virksomheder tager socialt ansvar og åbner dørene for medborgere på kanten af arbejdsmarkedet, giver det mange fordele og gevinster både internt og eksternt.

Virksomhedsservice tilbyder et samarbejde, som kan give din virksomhed en social profil og gavne både dit image og din bundlinje. Der kan være stor værdi at hente, og det kan være med til at sikre din fremtidige arbejdskraft med borgere fra kanten af arbejdsmarkedet.

Når din virksomhed tager socialt ansvar:

  • Bidrager du til det fælles ansvar ved at give en borge en chance og lukke dem ind i arbejdsfællesskabet, så borgeren kan få et fundament og en arbejdsidentitet. De udsatte borgere bliver som regel meget loyale medarbejdere.

  • Giver du en medborger et netværk og mulighed for at opbygge erfaring og sætte sine kompetencer i spil.

  • Får din virksomhed en positiv synlighed i lokalsamfundet, da den gør en forskel og de øvrige medarbejdere bliver stolte af at arbejde for en virksomhed, der hjælper andre.

 

Følg Norddjurs Kommune på Facebook:

Facebook Logo Footer Forside 40PxFind vej til de tre administrationsbygninger: