Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Borgerservice og Udbetaling

Integrationsteamet i Jobcentret samarbejder med Borgerservice og Udbetaling om integrationsydelserne. Læs mere her

Integrationsteamet hjælper dig med at tage kontakt til Folkeregisteret for at få lavet et cpr.-nummer. Det skal du bruge til et skattekort, oprettelse af NemID og af en bankkonto.

Integrationsteamet hjælper dig også med at ansøge om udbetaling af integrationsydelse, hvor de kan hjælpe dig med at udfylde ansøgningsskema om forsørgelse og eventuelt etablering.

Kommunen vil efterfølgende træffe afgørelse om udbetaling af integrationsydelse, der udbetales månedsvis bagud, indtil du finder et arbejde.

Integrationsteamet udbetaler ved ankomsten et acontobeløb. Det vil blive fratrukket ved første udbetaling af din integrationsydelse.

Vil du have en aftale med Borgerservice og Udbetaling så ring på 89 59 10 00 i tidsrummet mandag-onsdag kl. 10.00-15.00, torsdag 10.00-17.00 og fredag 10.00-12.00

Du kan også se mere på: Borgerservice

Dagpengeguide

Dagpengeguiden er for udlændinge, der arbejder eller ønsker at arbejde i Danmark. 

Guiden er på engelsk og forklarer dagpengesystemet på en let forståelig og grundig måde.

Den viser vigtigheden af et a-kasse-medlemskab, hvordan man bliver medlem, hvor længe man skal arbejde for at være dagpengeberettiget, og hvad man skal gøre, hvis man bliver ledig og ønsker at søge dagpenge.

EU-borgeres mulighed for at overføre arbejdsløshedsforsikringer og anciennitet er også en del af guiden.

 

Følg Norddjurs Kommune på Facebook:

Facebook Logo Footer Forside 40PxFind vej til de tre administrationsbygninger: