Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Specialklasser

Børn i special- og modtagerklasser og sundhedsplejen.

Børn i special- og modtagerklasser tilbydes som udgangspunkt det samme som børn i andre klasser - dvs. sundhedspædagogiske aktiviteter, individuelle funktionsundersøgelser og behovsorienterede sundhedssamtaler i 0., 2., 5. og 8. klasse.

Derudover er der mulighed for, at sundhedsplejersken yder en særlig behovsorienteret indsats, som planlægges i tæt samarbejde med lærere, pædagoger og forældre.

 

Find din skole - sundhedsplejerske

Kamilla Kjærgård Jørgensen
Mobil: 40 41 18 68
Mail: kkj@norddjurs.dk 

Sundhedsplejerske på Auning Skole, Område Nord: Rougsøskolen, Heltidsundervisningen i Allingåbro, Helle Efterskole, Djurslandsefterskole og Vivild Efterskole. 

Lisa Birch-Præst
Mobil: 40 82 18 41
Mail: ltbp@norddjurs.dk 

Sundhedsplejerske på Gjerrild-Bønnerup Friskole, Djurslandsskolen, Område Midt: Ørum Skole og Glesborg Skole, Område Nord: Allingåbro Skolen og Langhøjskolen.

Louise Wille
Mobil: 29 63 48 43
Mail: low@norddjurs.dk 

Sundhedsplejerske på Norddjurs Friskole og Søren Kanne-skolen afd. Vestre og afd. Søndre. 

Anne Sofie Thomsen
Mobil: 23 67 87 49
Mail: ast@norddjurs.dk 

Sundhedsplejerske på Djurslands Lilleskole, Anholt Skole, Heltidsundervisningen i Grenaa, Søren Kanne-skolen afd. Toubro, afd. Østre og afd. Søndre.