Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

0. klasse

I 0. klasse inviterer skolesundhedsplejerskerne klassen og kontaktlæreren med til "Sundhedsmysteriet" - en opdagelsesrejse med "hav-det-godt-detektiverne".

Sundhedsmysteriet tager udgangspunkt i børnenes oplevelse af sundhed og trivsel. Gennem leg og aktiv deltagelse beskæftiger børnene sig bl.a. med emnerne:

  • mad og drikke

  • at holde sig rask

  • aktivitet og søvn

Derudover indbydes alle børn til en individuel funktionsundersøgelse, hvor højde, vægt, syn og hørelse undersøges.

Endelig tilbydes forældre og evt. børn en behovsorienteret samtale, hvor de forældre, der ønsker det, kan booke en tid til en individuel samtale med sundhedsplejersken om barnets udvikling, sundhed og trivsel.

 

Find din skole - sundhedsplejerske

Kamilla Kjærgård Jørgensen
Mobil: 40 41 18 68
Mail: kkj@norddjurs.dk 

Sundhedsplejerske på Auning Skole, Område Nord: Rougsøskolen, Heltidsundervisningen i Allingåbro, Helle Efterskole, Djurslandsefterskole og Vivild Efterskole. 

Lisa Birch-Præst
Mobil: 40 82 18 41
Mail: ltbp@norddjurs.dk 

Sundhedsplejerske på Gjerrild-Bønnerup Friskole, Djurslandsskolen, Område Midt: Ørum Skole og Glesborg Skole, Område Nord: Allingåbro Skolen og Langhøjskolen.

Louise Wille
Mobil: 29 63 48 43
Mail: low@norddjurs.dk 

Sundhedsplejerske på Norddjurs Friskole og Søren Kanne-skolen afd. Vestre og afd. Søndre. 

Anne Sofie Thomsen
Mobil: 23 67 87 49
Mail: ast@norddjurs.dk 

Sundhedsplejerske på Djurslands Lilleskole, Anholt Skole, Heltidsundervisningen i Grenaa, Søren Kanne-skolen afd. Toubro, afd. Østre og afd. Søndre.