Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Er dit barns trivsel påvirket af corona?

Trivsel og Læring (PPR) tilbyder hjælp til skoleelever, der er påvirket af corona og/eller af skolernes nedlukning

Frem til sommerferien kan skoleelever, hvis trivsel er påvirket af corona-pandemien, få støttende samtaler med en fagperson fra Trivsel og Læring (PPR).

Det kan være, barnet har oplevet ængstelighed, eller at det bare er svært at starte i skole igen. 

Det er også muligt for dig som forælder at få sparring eller en samtale om dit barn, hvis du er bekymret.

Det kræver blot, at du udfylder en kort formular, hvorefter vi kontakter dig for at høre nærmere til dit barns situation. 

Én bopæl eller delt bopæl?

Hvis forældrene er samboende eller barnet primært har bopæl hos én forælder, er det tilstrækkeligt at bopælsforælderen underskriver.

Hvis barnet har delt bopæl, skal begge forældre skal underskrive formularen.

Trivsel og Læring (PPR) tilbyder også hjælp til grupper af elever fra samme klasse, der er påvirket af corona og/eller af skolernes nedlukning

Corona og skolernes nedlukning har påvirket mange børns trivsel.

Der kan være opstået ængstelighed forbundet med corona, eller det kan ganske enkelt være svært at starte i skole igen efter en lang periode hjemme.

I nogle klasser kan det have betydning for gruppedynamikken. Og dér kan det være hjælpsomt med nogle gruppesamtaler, som netop har fokus på at øge trygheden, trivslen og fællesskabet i gruppen.

Trivsel og Læring (PPR) har i den forbindelse oprettet et trivselsteam, der tilbyder forløb med grupper af børn fra samme klasse, hvor det opleves vanskeligt at finde tilbage i de gode gruppedynamikker, eller hvor der kan være udfordringer med trivslen og fællesskabsfølelsen.

Forløbenes længde og indhold vil tilpasses efter behovet i den enkelte gruppe.

For at dit barn kan deltage i et samtaleforløb for en gruppe elever fra barnets egen klasse, har vi brug for dit samtykke.

Du giver dit samtykke ved at udfylde nedenstående formular, og så vil du blive kontaktet af en medarbejder fra Trivsel og Læring, som gerne vil høre nærmere om dit barns trivsel.

Èn bopæl eller delt bopæl?

Hvis forældrene er samboende eller barnet primært har bopæl hos én forælder, er det tilstrækkeligt at bopælsforælderen underskriver.

Hvis barnet har delt bopæl, skal begge forældre underskrive formularen.

 

Mistrivsel under corona?

Boern I Skole
Dit barn kan få hjælp hos Trivsel og Læring (PPR)

Frem mod sommerferien tilbyder Trivsel og Læring (PPR) ekstraordinært trivselsstøttende samtaler til skoleelever primært på mellemtrin og i overbygningen. 

Klik for at læse mere.

SPØRG PPR

Anonym rådgivning om børns udvikling.

Logo Test2

  • Få råd om børns udvikling på PPRs webrådgivning eller læs, hvad andre har spurgt om.

Har du et barn, der kan have brug for hjælp?

Barn Klikfinger

Som skole, institution eller underviser kan du i samarbejde med forældrene udfylde og indsende en indstilling til Trivsel og læring og specialpædagogisk gruppe.