Gratis forældretræning online pga. Corona

Forebyggelse og Tidlig Indsats og Familiehuset ønsker at gøre opmærksom på at ADHD foreningens online forældretræningsprogram pga. coronasituationen er gjort gratis og tilgængelig for alle.

Forældretræningsprogrammet KiK Nu! er rettet mod forældre til børn mellem 3-9 år med ADHD eller lignende vanskeligheder.

KiK Nu! er baseret på det første danske program med dokumenteret effekt for forældre til børn med ADHD eller lignende vanskeligheder.

Det har blandt andet vist sig at give mere overskud i familierne, bedre relation mellem forældre og barn samt at gøre forældrene mere sikre på deres forældrerolle. Og det gør en stor og vigtig forskel, også lige nu.

Programmet består af 11 moduler á 20 minutters varighed. Her bliver forældrene blandt andet undervist i:

• Positiv kommunikation

• Struktur og faste rammer

• Ros og anerkendelse

• Samarbejde med skole/børnehave

• Konflikt håndtering og forebyggelse

ADHD-foreningen har åbnet for alle modulerne, så alle kan tilgå modulerne gratis. Og helt selv plukke ud, hvilken viden og hvilke redskaber de har brug for lige nu.

Det kunne også være en mulighed, at en familiebehandler eller anden, ser modulerne sammen med forældrene.

• Læs mere om KiK Nu! og hvordan man deltager på adhd.dk

Følg Norddjurs Kommune på Facebook:

Facebook Logo Footer Forside 40Px

Har du et barn, der kan have brug for hjælp?

Barn Klikfinger

Som skole, institution eller underviser kan du i samarbejde med forældrene udfylde og indsende en indstilling til Trivsel og læring og specialpædagogisk gruppe.