Åben anonym rådgivning til unge 18-25 år

Forebyggelse og tidlig indsats.

I Norddjurs Kommune tilbydes gratis anonym rådgivning til unge mellem 18-25 år.

Som et nyt og forebyggende tiltag tilbyder Norddjurs Kommune gratis anonym psykologhjælp til de 18-25 årige, som er bosat i kommunen.

Der er tale om et åbent anonymt tilbud, hvor der er mulighed for op til fem anonyme samtaler. Psykologsamtalerne er ikke behandling.

Åben anonym psykologrådgivning handler om at have fokus på den tidlige indsats, så problemer kan tages i opløbet.

Tilbuddet er etableret som en del af Forebyggelse og Tidlig Indsats (FTI).

I Forebyggelse og Tidlig Indsats er alle forebyggende og tidlige indsatser til børn, unge og deres familier i aldersgruppen 0-30 år samlet.

Alle unge, der oplever, at noget er svært i livet, kan henvende sig.

De unges henvendelser og selve samtalerne behandles anonymt, og der kræves ingen forudgående henvisning fra egen læge for at kontakte den åbne anonyme psykologrådgivning.

Anonym rådgivning kan være for dig, der

• er over 18 år og bor i Norddjurs Kommune

• har forskellige problemstillinger, f.eks. negative tanker om dig selv. Du kan være trist, angst eller måske have selvværdsproblematikker. Du kan være vred, usikker, ensom og/eller opleve problemer med familie, uddannelse og venner.

Vi prioriterer hurtigst muligt at få en aftale med dig i kalenderen.

Har du behov for anden støtte end psykologsamtaler, kan du blive guidet videre til den rette hjælp.

Kontakt

Åben anonym psykologrådgivning med opstart torsdag den 17. august 2017, kan kontaktes på mobil nr. 23 33 16 45, torsdage mellem kl. 14-17.

Udenfor telefontiden er du altid velkommen til at sende en mail til mailadressen: aabenanonymraadgivning@norddjurs.dk

Åben anonym psykologrådgivning har ferielukket i juli måned samt mellem jul og nytår.

Samtalerne foregår som udgangspunkt i Forebyggelse og tidlig indsats' lokaler på Karen Blixens Vej 1 E i Grenaa.

Følg Norddjurs Kommune på Facebook:

Facebook Logo Footer Forside 40Px

Har du et barn, der kan have brug for hjælp?

Barn Klikfinger

Som skole, institution eller underviser kan du i samarbejde med forældrene udfylde og indsende en indstilling til Trivsel og læring og specialpædagogisk gruppe.