Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Skoletjenesten

Eleverne i Norddjurs Kommunes skoler har særdeles gode muligheder for læring udenfor skolens mure. De tilbydes at besøge tre forskellige udbydere i løbet af deres skoletid.

Kattegatcentret, Kyst- og Fjordcentret, Grenaa Egnsarkiv, Det Grønne Museum, Museum Østjylland, Bakkegården, Gammel Estrup - Herregårdsmuseet, Baunhøj Mølle, Reno Djurs, Aqua Djurs, Grenaa Kirke, Norddjurs Biblioteker, Terma, borgmester Jan Petersen med "Mød borgmesteren", Danmarks Jægerforbund og Norddjurs Vandråd er med i Norddjurs Skoletjeneste.

Norddjurs Skoletjeneste tilbyder et samlet overblik over en række undervisningstilbud, som kan være med til at understøtte undervisning i indskolingen, mellemgruppen og udskolingen. Tilbud, der sikrer høj faglighed og professionelle formidlingsmetoder.

De 16 udbydere arbejder kontinuerligt på at tilpasse og tilrette de udbudte undervisningsforløb.

Målet er naturligvis at give de besøgende skoleklasser gode og fagligt høje oplevelser.

Læs mere og se de mange undervisningstilbud på: www.norddjurs-skoletjeneste.dk

Du kan også i Naturfagsprogrammet se, alle de naturfaglige aktiviteter der er for dagtilbud og skole, i Norddjurs kommune.

Hvis du har spørgsmål til Norddjurs Skoletjeneste - så kontakt:

Rita Mogensen
Koordinator, Norddjurs Skoletjeneste
51 28 24 70
rim@norddjurs.dk