Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

STU Kollegiet

Her kan du læse mere om, hvad vi tilbyder på STU Kollegiet

Kollegiet på Kløvervang

STU Kollegiet er et bofællesskab for dig, som skal studere på STU i Norddjurs kommune. Vi er beliggende på Kløvervang 3-7 i Grenaa, tæt op af byens hospital og i bunden af Bavnehøjbakken. Alle værelserne på kollegiet er enkeltværelser, hvor du har mulighed for at være dig selv og låse døren.

Indret dit eget værelse

På dit værelse har du eget garderobeskab, loftslampe og gratis trådløst internet. Du skal selv medbringe møbler, dyne, håndklæder, tv osv. Når der skal tilberedes mad foregår det i et af kollegiets 2 køkkener, der indeholder alle de nødvendige køkkenredskaber. Vi spiser altid i spisestuen og rydder selv af bordet hver især.

Hjælp din nabo

Vi er generelt gode til at hjælpe hinanden med mange ting, hvad enten det gælder rengøring eller at vise hensyn i hverdagen. Det forventes, at du overholder de regler der er på kollegiet, så vi hjælper hinanden med at få det bedste ud af opholdet.

Frihed under ansvar

På dage hvor du enten spiser aftensmad ude af huset eller af anden grund ikke kommer hjem, skal du blot sørge for at give personalet besked. Det står dig frit for at invitere venner og familie på besøg. Vi har både et personalerum og en kælder, som kan bruges til forskellige fælles aktiviteter.

For at komme i betragtning skal du være visiteret til bostøtte efter § 85. Du skal kontakte din sagsbehandler fra myndighedsafdelingen - ungeteamet.

Hvis du vil vide mere om STU Kollegiet, kan du kontakte Aftaleholder Betina Gandrup på tlf: 51 71 61 60 eller BEGA@norddjurs.dk