Sådan får dit barn en plads

Hvordan skriver jeg mit barn op til pasning, og hvornår kan jeg få en plads?

Du kan skrive dit barn op til en plads til dagtilbud i Digital Pladsanvisning. Du skal bruge NemID for at logge ind på Digital Pladsanvisning.

Du kan vælge kommunal dagpleje, vuggestue og børnehave. Du skal også skrive dit barn op til kommunal pasning, selvom du vælger en privat pasningsordning.

Hvis du ønsker at skrive dit barn op til vuggestue, skal du være opmærksom på at du skal vælge integreret institution.

Norddjurs Kommune garanterer en plads 3 måneder efter vi har modtaget ansøgningen.

Tilflytning

Dit barn/børn kan optages på ventelisten 3 måneder før tilflytning til Norddjurs kommune. Herefter er dit barn/børn omfattet af pasningsgarantien.

Ca. 1 måned før din behov og garantidato vil du modtage et tilbud om en plads. Dette vil du kunne se i "Post" i Digital Pladsanvisning.

Få hjælp hos den Digitale hotline på telefon 70 20 00 00.

Kort over børnehaver

På kortet kan du se kontaktoplysninger og finde vej til børnehaver i Norddjurs Kommune:

Pladsanvisningen
Glesborg Bygade 1