Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Pasning over kommunegrænsen

Her kan du læse om gældende regler for pasning på tværs af kommunegrænsen.

  • Din månedlige betaling er afhængig af hvor meget, du kan få i tilskud fra den kommune, du flytter til. Det er din nye kommune, der opkræver betalingen.

Hvis du flytter du til Norddjurs Kommune og vil beholde pladsen i din tidligere kommune, så kontakt Skole- og dagtilbud, så sender så et tilskudsbevis til din tidligere kommune.

  • Vi opkræver forældrebetalingen, og denne er afhængig af pladsprisen i din tidligere kommune.

Hvis du bor i en anden kommune og ønsker plads i Norddjurs kommune, så kontakt Pladsanvisningen. Her er hvad du skal vide på forhånd:

  • Når du får en plads til dit barn i Norddjurs Kommune beder vi din bopælskommune om at sende et tilskudsbevis.
  • Din månedlige betaling er afhængig af hvor meget, du kan få i tilskud i din bopælskommune. Det er din bopælskommune, der opkræver betalingen.

Hvis du bor i Norddjurs kommune og ønsker plads i en anden kommune, så skal du henvende dig til pågældende kommune.  Hvis den kommune optager børn fra andre kommuner, kan det som udgangspunkt godt lade sig gøre.

  • Hvis dit barn har en plads i en anden kommune, giver Norddjurs kommune et tilskud. Du skal så betale forskellen mellem tilskuddet og bruttodriftsudgiften for den plads, dit barn benytter. 
  • Bruttodriftsudgiften er det beløb, det koster kommunen at drive pladsen. Hvis prisen i pasningskommunen er højere end i Norddjurs kommune, vil du derfor skulle betale mere for pladsen end for en plads i Norddjurs kommune.
 

Kort over daginstitutioner

På kortet kan du se kontaktoplysninger og finde vej til daginstitutioner i Norddjurs Kommune:

Kontakt

Pladsanvisningen
Glesborg Bygade 1
8585 Glesborg

Telefontid i Pladsanvisningen:
Mandag:   10.00-15.00
Tirsdag:    10.00-15.00
Onsdag:    Lukket
Torsdag:   10.00-17.00
Fredag:     Lukket