Hvordan laver jeg en underretning?

En underretning kan indgives telefonisk eller skriftligt, og den kan være anonym. Der er ingen formkrav til fremsendelse af en underretning.

Du kan underrette digitalt både anonymt og ikke anonymt. Når du underretter, skal du beskrive din bekymring så konkret som muligt: Hvorfor er du bekymret, hvad har du set og hørt og så videre.

Du skal være opmærksom på, at når du underretter, får forældrene til barnet at vide, hvem der har underrettet, med mindre du vælger at være anonym.

Forældrene får underretningen til gennemlæsning - også selvom du underretter anonymt. Vær derfor opmærksom på, at du ikke formulerer dig på en måde, så du kan identificeres.

Hvordan gør jeg som borger eller foreningsaktiv?

(Underret om børn/unge - ikke anonym, kræver Nem-id)

Hvordan gør jeg som anonym underretter?

(Kræver ikke brug af Nem-id)

Hvordan gør jeg som offentlig ansat eller en person der udøver offentligt erhverv?

Offentligt ansatte og personer, der udøver offentligt erhverv, har en skærpet pligt til at underrette de sociale myndigheder, hvis de får kendskab til bekymrende forhold.

Eller send sikkert til følgende mail: sikkerunderretning@norddjurs.dk (du kan KUN sende sikkert, hvis du selv har en sikker mail).

Administrationen Socialområdet

Tlf: 89 59 10 00

Sikker mail: sikkerunderretning@norddjurs.dk (du kan KUN sende til denne mail, hvis du selv har en sikker mail)

Ikke sikker mail: underretninger@norddjurs.dk (heraf må ikke fremgå CPR-nr.)

Telefontid i Administrationen Socialområdet:

Man-onsdag: 10.00-15.00
Torsdag: 10.00-17.00
Fredag: 10.00-12.00

Udenfor åbningstiden kan Den Sociale Døgnvagt kontaktes:
Tlf: 21 73 60 18