Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Pas

Der kan bestilles og fornyes pas i Borgerservice i Grenaa, Auning og Ørsted.

Der kan bestilles og fornyes pas i Borgerservice i Grenaa, Auning og Ørsted.

Der kræves personligt fremmøde i Borgerservice. Dette gælder også børn, hvor der skal udfyldes en ansøgningsblanket, hvis begge forældremyndighedsindehavere ikke møder op ved pasbestillingen.

Husk ved førstegangsbestilling af pas eller bortkommet pas at medbringe din originale dåbs- eller navneattest samt billedlegitimation.

Ved fornyelse af pas skal du medbringe dit gamle pas.

Selvbetjeningsløsning til pas:

Anmeld flytning på borger.dk

Det er nu muligt via selvbetjeningsløsning at bestille og betale voksenpas, børnepas, og melde både pas og kørekort bortkommet.

Der kan også bestilles duplikatkørekort (dvs. kun hvis kørekortet er tabt eller stjålet. Kørekortfornyelse kræver altid personligt fremmøde).

Derefter skal borger som altid møde personligt op i Borgerservice og medbringe eller få taget et foto, skrive under digitalt og sætte et fingeraftryk i passet.

Det er også muligt at benytte vores tidsbestilling til pas i Grenaa og planlægge, hvornår det passer bedst. Ekspeditionen går derefter hurtigere, når den udelukkende kræver fingeraftryk, underskrift og foto.

I selvbetjeningsløsningen kræves mailadresse og betalingskort.

I Borgerservice er det i øvrigt muligt at betale med dankort, internationale betalingskort, kontanter og mobilepay.

I Borgerservice har vi mulighed for at tage billede til pas og kørekort. Det koster 125,00 kr. (2017). Billedet udleveres ikke til borger, men gemmes elektronisk til den videre sagsbehandling.

Bemærk vi anbefaler, at I selv medbringer billede af børn under 5 år.

Ansøg om pas hjemmefra - log på med nemID

 

Digital post

Husk at læse digital post fra det offentlige.

Læs mere om Digital Post på borger.dk:

Box Digitalpost 250Px