Har du gæld til Kommunen

Har du gæld til kommunen eller er du i tvivl om du har?

Så vil vi opfordre dig til at tage kontakt til opkrævningen i Norddjurs Kommune.

Vi kan fortælle dig om hvilke muligheder der er for at indgå en betalingsordning, sætte en regning i bero mv.

Hvis du ikke betaler, vil der løbe renter og gebyrer på efter gældende regler.

Hvis du får en overskydende skat, negativ moms eller andre tilgodehavender fra det offentlige, skal du være opmærksom på, at der kan ske modregning i disse udbetalinger til din gæld hos Norddjurs Kommune.

Hvis din gæld vedrører betaling for dag- og fritidstilbud, kan der også ske modregning i børne- og ungeydelsen.

Ovenstående er gældende, selvom der er indgået en betalingsordning.

Skylder du ejendomsskat eller andre fortrinsberettigede krav, skal du være særlig opmærksom på følgende:

Hvis man ikke betaler sin ejendomsskat eller andre fortrinsberettigede krav til tiden, får man først rykkere, herefter bliver der lavet udlæg i ejendommen, og senere bliver der koblet en advokat på sagen.

Det er dyrt, og i værste fald kan det ende med en tvangsauktion.

Links om coronavirus

Besøg følgende sider for nyeste information.

Coronasmitte.dk

På siden coronasmitte.dk har de danske myndigheder samlet alle informationer om coronavirus/covid-19.

Hvis du ikke finder svar her, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på 70 20 02 33.

Info about coronavirus in English

FAQ on outbreaks of pneumonia caused by a novel coronavirus (COVID-19).