Masterplan for Sydhavnen i Grenaa

Mange af havneaktiviteterne i Grenaa Havn er i de senere år flyttet fra den sydlige del af havnen til mellem- og nordhavnen

Norddjurs Kommune har i samarbejde med Grenaa Havn A/S udarbejdet et en masterplan for, hvordan den sydlige del af havnen kan anvendes til nye formål.

I masterplanen for Sydhavnen er udviklingsperspektiver konkretiseret.

Sydhavnen er inddelt i 5 delområder: Fiskerihavnen, Havets Hus, Færgehavnen, Østmolen og ”den gamle industrihavn”.

Hvert delområde har sit eget udviklingsperspektiv.

De 5 forskellige udviklingsperspektiver kædes sammen af en række fælles strukturer, der danner grundlaget for en samlet udvikling af Sydhavnens delområder.

Kontakt: Planafdeling

Phone Til Infoboks

Kontakt Plan på mail: plan@norddjurs.dk

Borgere kan ringe på 89 59 10 00 i tidsrummet:

Mandag – onsdag: 10.00 – 15.00
Torsdag: 10.00 – 17.00