Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Din ejendom

Der er en række oplysninger, der knytter sig til din ejendom, det kan f.eks. være OIS, BBR, ejendomsvurdering, ejendomsskatte-billetten eller lån til ejendomsbeskatning

Synlig og korrekt adresse er praktisk i det daglige, men nødvendig hvis uheldet er ude og ambulance, politi eller brandvæsen skal nå hurtigt frem


Den Offentlige Informationsserver, OIS, er en statslig database der samler en række oplysninger om ejendomme i Danmark. Oplysningerne stammer fra en række landsregistre der ejes og vedligeholdes af kommunerne, regionerne og staten.


Bygnings- og Boligregistret (BBR) er et landsdækkende register med data om samtlige landets bygninger og boliger. Registret opdateres løbende af kommunerne, især via byggesagsbehandlinger.


Vurdering af fast ejendom foretages af SKAT.


Som ejer af fast ejendom i Norddjurs Kommune betaler du ejendomsskat til kommunen.


Norddjurs Kommunes kommunale og private fællesveje er nu ajourført via Vejdirektoratets Centrale Vej- og stifortegnelse (CVF).

 

Kontakt: Planafdeling

Phone Til Infoboks

Kontakt Plan på mail: plan@norddjurs.dk

Borgere kan ringe på 89 59 10 00 i tidsrummet:

Mandag – onsdag: 10.00 – 15.00
Torsdag: 10.00 – 17.00
Fredag: 10.00 – 12.00

Plan sidder i Allingåbro

Kirkestien 1, 8961 Allingåbro