Brug af vej - og fortovsareal

Vil du opstille fx container, stillads eller lign. på fortov og vej, så skal du huske at søge tilladelse til det.

Pr. 1. december 2014 skal ansøgninger om opstilling af container, stillads, lifte, skurvogne, byggematerialer mv. indsendes digitalt. Denne løsning henvender sig til ejere af containeren, stilladser, lifte og skurvogne, samt ejere af byggematerialer.

Digitaliseringen gør det muligt at ekspedere ansøgningerne hurtigere, da ansøgning og svar herpå foregår elektronisk.

Virksomheder der ønsker at ansøge om "Råden over vejarealer vedr. materiel på kommunevej" skal logge på virk.dk med deres medarbejder NEMid. Borgere der også ønsker at søge om materiel på kommunevej, skal logge på borger.dk med deres private NEMid.

Kontakt: Byggesag

Kontakt byggesagsafdelingen på telefon 89 59 40 68 eller send en mail til  byggesag@norddjurs.dk.

Telefonen har åben:
Man - fre: 10.00 - 12.00

Book et møde
Du skal booke et møde inden du kommer: Book et møde

Adresse:
Kirkestien 1
8961 Allingåbro

Find på kort:

Sagsbehandlingstid

Norddjurs Kommune har et kommunalt servicemål om at fuldt oplyste og ukompliceret byggesager skal behandles inden for 15 arbejdsdage (straksbehandling).

Hvis byggesagen ikke opfylder kriterierne for en straksbehandling, vil der fra sagen er fuldt oplyst til vi påbegynder sagbehandlingen går der ca. 12 uger.

Du kan læse mere om sagsbehandlingstid og straksbehandling her.

Byggesagsgebyr

Norddjurs Kommune opkræver gebyr på byggesager. Undtaget for gebyr er ansøgninger vedrørende erhvervsejendomme modtaget efter 1. januar 2022.