Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Legepladser

Læs mere om regler for byggetilladelse vedrørende legepladser her.

Det kræver byggetilladelse at etablere eller indrette en offentlig tilgængelig aktivitetsplads med diverse legeredskaber, klatrevægge, skateboardbaner, fitness udstyr og lignende.

Ved aktivitetspladser med offentlig adgang menes der steder, hvor der kommer andre end ejeren selv og dennes familie og venner. Det gælder både, når der skal opsættes nye legeredskaber på en eksisterende legeplads, og når der skal etableres en helt ny legeplads.

Du skal ikke søge om byggetilladelse, hvis der er tale om vedligeholdelse. Ejeren er ansvarlig for, at aktivitetspladsen opfylder kravene i bygningsreglementet uanset om opførelsen kræver byggetilladelse eller ejer.

Ansøgningen om byggetilladelse skal ske via hjemmesiden Byg og Miljø.

Er ansøgningsområdet beliggende i landzone, skal der søges om en forudgående landzonetilladelse.

Nyttige links:

 

Kontakt: Byggesag

Kontakt byggesagsafdelingen på telefon 89 59 40 68 eller send en mail til  byggesag@norddjurs.dk.

Telefonen har åben:
Man - fre: 10.00 - 12.00 

Book et møde
Du skal booke et møde inden du kommer: Book et møde

Adresse:
Kirkestien 1
8961 Allingåbro

Find på kort:

Sagsbehandlingstid

For kommunens sagsbehandling er det vigtigt, at fremsendte projektmateriale er fyldestgørende med alle relevante tegninger og oplysninger.

Ansøgninger, der er fyldestgørende ved modtagelse, behandles for øjeblikket inden for ca. 16-18 uger.

Ved lovliggørelse, ikke fyldestgørende ansøgninger eller hvis ansøgningen kræver dispensation, høring hos andre myndigheder eller lignende, må der påregnes længere sagsbehandlingstid.

Byggesagsgebyr

Kommunalbestyrelsen i Norddjurs Kommune har vedtaget at indføre gebyr på alle typer af byggesager fra den 1. november 2018.